با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ در کودکان در برخی مناطق هند ناشی از سویه نوترکیب XE، والدین خواستار بازگشت به حالت آموزش از راه دور برای کودکان خود هستند.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ویژگیها و منشاء واریانت XE کرونا، گفت: در موقعیت مناسب اُفت پیک ششم قرار داریم؛ در این شرایط مردم باید واکسیناسیونشان را تکمیل کرده و دز بوستر را هم تزریق کنند. در عین حال باید سطح واکسیناسیون محصلین را هم بالا ببریم.
مجله پزشکی "نیوانگلند" در مقاله اخیر خود با موضوع بازبینی تاثیر واکسیناسیون بر مهار کرونا آورده است: تزریق چهارمین دُز واکسن کرونا خطر مرگ و میر ناشی از این بیماری را تا چهار برابر کاهش میدهد.
در هفته ۱۱۲ همهگیری کرونا در ایران، کمترین میزان رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در مدارس بوده و بر همین اساس شکایت از مدارس نیز به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی ۴۳۸ مورد شکایت بوده است.
یکی از واحدهای شرکت گروه دارویی ملی چین اعلام کرد که مجوز شروع آزمایشهای بالینی دو واکسن غیرفعال شده که سویه امیکرون ویروس کرونا را هدف قرار میدهند در هنگ کنگ دریافت کرده است.
وزارت بهداشت و سلامت آفریقا مایل است به عموم مردم اطلاع دهد که دانشمندان در حال بررسی جهشهای جدید کروناویروس شناسایی شده در بوتسوانا هستند. در تجزیه و تحلیل و تایید بیشتر، این جهشها که تاکنون در چهار نفر در بوتسوانا شناسایی شدهاند، بهعنوان زیرسویههای جدیدی از سویه امیکرون معرفی میشوند.
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: ما با سیل مهاجرت به داخل کشورمان مواجهیم و مهاجران بیماری سرخک را بیشتر از قبل با خود به داخل ایران میآورند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از تعیین تکلیف آموزش دانشآموزان مبتلا به کرونا و دارای بیماری خاص خبر داد و گفت: مقرر شد که از طریق بستر «شاد» محتوای مورد نیاز دانشآموزان از سوی معلم در اختیار قرار بگیرد.
یک اپیدمیولوژیست ضمن تشریح شرایط بیماری کرونا در کشور پس از تعطیلات نورورزی، گفت: با توجه به تعطیلات، سفرها، افزایش مراودات، دید و بازدیدها و... احتمالا وقوع موج هفتم بین دو تا شش هفته به طول انجامد و احتمال میدهیم در اواسط اردیبهشت موج بعدی رخ دهد.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از افزایش تعداد مراجعان سرپایی کرونایی در استان تهران خبر داد و گفت: احتمالا موجی از افزایش را داریم اما اینکه این موج چقدر ادامه دار بوده و منجر به افزایش مرگ و میر شود را نمیتوان پیش بینی کرد.
۲ زیرسویه جدید کووید(یکی در چین و دیگری در بریتانیا) پیدا شده است. زیر سویه جدید امیکرون که در چین شناسایی شده، از سویه امیکرون BA.۱.۱ تکامل یافته و اولین بار در یک بیمار مبتلا به یک مورد خفیف کووید در شهر سوژو هممرز با شانگهای کشف شد.
دو علامت گزارش شده از بیماران مبتلا به سویه امیکرون پنهانکار(BA.۲) سرگیجه و خستگی است. با این حال، باید توجه کرد که این دو علامت فقط علائم اولیه هستند.
"آلبرت بورلا"، مدیرعامل فایزر اظهار داشت: تزریق دُز چهارم واکسن کووید-۱۹ برای حفظ سطح قابل کنترلی از موارد بستری در بیمارستان و عفونتهای خفیف ضروری است.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) به روزرسانی خود را در مورد سویه دلتاکرون کووید-۱۹ منتشر کرده و بیان میکند که در حال ردیابی و بحث در مورد این سویه در میان تحقیقات در حال انجام است.